Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


Pintura

Una altra manera d'expressar la seva sensibilitat artística fou la pintura al oli. Des de paisatges a pintures religioses, passant per retrats.

De fet, des de l'escola, la seva faciltat per dibuixar, i el seu traç viu i potent, van cridar l'atenció del seu entorn, fins el punt de que va rebre l'oferiment de ser alumne i pupil al taller del pintor Lloveras, qui l'hagués permès de formar-se de franc al seu costat. 

Com que dedicar-se a l'art mai ha sigut un objectiu pràctic per cap treballador, i el temps que hauria de invertir en la pintura, feia falta per treballar al taller familiar, no va rebre el permís per acceptar la oferta.

Així i tot, a la maduresa va tornar a agafar els pinzells, i a qualsevol recó muntava un caballet a acabava alguna obra. Fins i tot a la cadira del menjador, omplint la casa de olor a trementina i olis....

Ha participat en alguna exposició col.lectiva al barri, però no vem arribar a muntar una exposició fora de Barcelona, com haviem pensat (al poble, o a Barbastro).


N'estem inventariant tota la producció. Us asegurem que no és fàcil. De moment aqui tenim una petita mostra.
Si algú de vosaltres, té informació o anècdotes rel.lacionades amb aquesta activitat, o sobre algún quadre concret, o teniu a casa alguna obra seva, i ens voleu enviar una fotografia de bona qualitat per penjar-la aqui, sereu benvinguts.. Totes les aportaciones son ben rebudes.
Així mateix, si esteu interessats en alguna de les obres, i us fa il.lusió conservar-ne alguna de record, escriviu-nos al correu que teniu del blog ( giribetstorrent@gmail.com ) , i veurem si us podem complaure. Com a mínim, estem recollint en un CD tot el que podem fotografiar, per donar-li a qui el vulgui. 

 Cliqueu a sobre del nom, i anireu a l'entrada corresponent. 

Sagrat Cor de Jesús. 
Esterri d'Àneu
Les Rambles
Plaça Galceràn de Pinós, Bagà.
Església i Panoràmica de Bagà
El carrer del Raval de Bagà
Llafranc
Església de Bagà
Gironella
La Nou , Bagà
Tossa de Mar
Pont de la Vila, Bagà
HolandaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada