Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


Fe i Cultura




En Josep no va poder anar a escola amb regularitat degut a problemes de salut quan era petit i a que es va haver d'incorporar a la caldereria bén aviat. Ara bé, el seu cervell privilegiat i inquiet no ho podia pair això. Ja amb vint-i-pocs anys, va decidir buscar temps ón no n'hi havia i va formar-se en diverses matèries, ja fou per mitjà d'acadèmies o ja fou de manera autodidacta.

En Josep era ple de curiositat sobre l'origen i la raó de la existència. Després de moltes i moltes hores de disertacions amb els seus amics més íntims, ells mateixos el van animar a deixar escrits tots els seus pensaments al respecte.

Aquí teniu un excercici corresponent a la formació en francès que rebia a distància, impartit per l'acadèmia AFHA (finals de 1.958)



Pròximament, anirem afegint un resum dels articles de premsa que guardava en caixes i calaixos, un llistat dels llibres que tenia, i publicarem uns textos que segons ell, eren quasi revolucionaris, sobre l'església, la religió, i les seves experiències. 

http://carrermalats.blogspot.com.es/2013/07/amb-la-esglesia-ens-hem-topat.html






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada