Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


Tecnologia

La petita caldereria familiar regentada pel seu avi Miquel al carrer Malats nº 19, va esdevenir en INDUSTRIAS GIRIBETS, una empresa metal.lúrgica familiar que, en els millors temps, va donar feina fins a 25 persones.
La seu administrativa eren les oficines del carrer Malats nº 48. El lloc ón es produien i es distribuien els AERASPIRATOS i molts altres estris metàl.lics, era una nau industrial ubicada al passatge del Torrent d'Estadella.
A continuació podeu trovar una mostra dels documents que es van fer servir a l'empresa durant diferents èpoques.
Aquí teniu el formulari que es feia servir per confeccionar les factures durant la decada dels cinquanta. Com podeu veure, el nom de l'empresa era el del nostre avi Miquel.

I aquí, de 1.957, una declaració dels treballadors d'edats compreses entre els 14 i els 21 anys. Obviament, ocultem els cognoms.

Butlletí comercial dels AERASPIRATOS (principis de la decada dels 70).
INDUSTRIAS GIRIBETS no només vivia d'AERASPIRATOS. Mireu quins llits d'hospital fabricaven. No calia cap eina per muntar-los.


Tenim fotos d'un invent per pintar parets amb esprai, però no era portàtil, precisament... JA en parlarem.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada