Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


Geografia

Una altra de les seves passions: la muntanya i les fonts naturals. Durant molts estius a la vil.la de Bagà, feia recorreguts per les gairebè innumerables fonts naturals d'aquelles contrades i omplia bidons i bidons que després consumia a casa: la font de la Vinya Vella, la font de l'Adou, la font del Sofre,..

Un altre indret que no podia faltar a les seves rutes habituals era anar-se'n a Blanes, fer una paella a la vora del mar, i si es podia, mular-se una mica. Les visites a Blanes han sigut un clàssic i quasi una necessitat, especialment els darrers anys. I durant bastants estius, va estar passant escapades a Tossa de Mar, d'on va portar gran part de la seva producció plàstica dels darrers anys.

I per fi, el tercer poble del títol, és on hem passat la majora part de les nostres vacances, un petit poble a l'Aragó, on és nascuda la nostra mare, anomenat Huerta de Vero, i on el pare va pintar molts dels seus quadres, va participar de la vida familiar, de les festes populars, va fer excursions, algunes d'elles amb risc pr la seva integritat, i ens deixava fer i desfer a la nostra. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada