Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


diumenge, 17 de febrer del 2013

Els Padres.

Aquest és el nom popular que reb l'escola i la parròquia situades al carrer Sant Sebastià, on generacions de nens del barri han passat la seva escolartització bàsica, i porteriorment, el batxillerat i estudis corresponents, i families senceres han articulat la seva vida religiosa.

Al seu pati s'han cel.lebrat festes i multitud de pràctiques esportives, i a la seva església, ens hem trobat durant anys, cel.lebrant tot tipus de liturgies i fetivitats.

El nostres pares ens hi portaven cada diumenge, o bé a missa d'una, amb la iaia Margarida, o bé a missa de viut del vespre, si haviem perdut massa el temps al matí. De fet, en Josep no ha faltat als encontres d'ex-alumnes, sopars, i altres cel.lebracions mentre li ha sigut possible.

Els Padres, és una institució al barri, i forma part de la identitat de una gran part de les families.

Esperem anècdotes i col.laboracions, i si voleu aportar fotgrafies, o retalls de premsa.

US recomenem visitar la web, on hi trobareu enlaços interessants, el seu blg, i informació de l'escola de bàsquet, el teatre, el casal, i un llarg etcètera de continguts interessants.

http://www.parebertran.org/

I si voleu més informaciò de l'església, cliqueu aqui
http://ca.wikipedia.org/wiki/Esgl%C3%A9sia_del_Col%C2%B7legi_Jes%C3%BAs,_Maria_i_Josep

On explica l'any de la edificació, i altres detalls interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada