Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


dimecres, 31 de juliol del 2013

Amb la Església ens hem topat!!

No deixa de ser una petita broma el títol, perquè el pare, no es que s'hi topés... és que la religió, la església, l'amor a Déu i la vocació sacerdotal van ser part important de la seva joventut, i el camí que marcava el seu viatge vital durant la major part de la seva vida.

Darrerament, molts dubtes i reflexions el tenien capficat. De tota manera, uns escrits personals, i molts retalls del diaris, ens ajudaràn a traçar el perfil espiritual de'n Josep.

Tot això té molt a veure amb l'arribada del nou Papa Francesco, un home amb empenta, i amb ganes de revitalitzar els aires que corren pel Vaticà. Potser al pare li hauria agradat molt l'actual Papa.

Com a curiositat, aquí va el llistat de papes que li corresponen des de que va néixer fins la seva mort.

http://multimedios.org/pontifices/

1922, al febrer, és escollit Papa Pius XI. Al Juliol neix en Josep.
1939, Pius XII
1958, Joan XXIII
1963, Pau VI
1978, Joan Pau I
1978, Joan Pau II
2005, Benet XVI. Encara vigent aquest papa, al febrer de 2012, es produiex la defunció de'n Josep. Per pocs messos d'antelació al seu naixement, no va coincidir amb l'anterior Benet (XV).

El nou Papa Francesc no és escollit fins el 2013, pràcticament un any després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada